Nowa odsłona strony internetowej dla marki Skarby Serowara
Nowa odsłona strony internetowej dla marki Skarby Serowara

Nowa odsłona strony internetowej dla marki Skarby Serowara

Opublikowany

Po wielu tygodniach prac mamy przyjemność zaprezentować nową, oficjalną stronę internetową dla marki Skarby Serowara (www.skarbyserowara.pl).

Skarby Serowara

Bursztyn, Rubin i Szafir to prawdziwe Skarby Serowara. Wymienione produkty należą do gatunków serów długodojrzewających, które stanowią prawdziwą serową arystokrację

Specjalnie dla naszych Konsumentów wprowadziliśmy szereg udogodnień, które mają sprawić, że w każdym miejscu i o każdej porze będą na bieżąco z serowymi informacjami.

Nowa strona internetowa serów długodojrzewających jest responsywna (Responsive Web Design lub RWD) czyli została zaprojektowana w taki sposób, aby dostosowywała się do rozmiaru okna urządzenia mobilnego, na którym jest wyświetlana.Gwarantuje to uniwersalność strony oraz łatwą i przejrzystą obsługę strony  z punktu widzenia użytkownika.

Istotę resposywności strony internetowej dostrzegł również Google. Strony internetowe w nowej generacji, czyli te wykorzystujące technologię stron responsywnych są wyświetlane wyżej w wynikach wyszukiwania z urządzeń mobilnych niż strony, które nie są responsywne (statyczne). Dzięki temu strona marki będzie lepiej pozycjonowana w internecie.

Od teraz wszystkie informacje na temat serów długodojrzewających marki Skarby Serowara znajdują się w jednym miejscu. Strona zakłada bowiem pełną bazę najnowszych wydarzeń i serowych ciekawostek. Zapraszamy

Skarby Serowara

Bursztyn, Rubin i Szafir to prawdziwe Skarby Serowara. Wymienione produkty należą do gatunków serów długodojrzewających, które stanowią prawdziwą serową arystokrację

Kopiuj tekst

Udostępnij

Powiązane artykuły
Ser Bursztyn przyprawi Noc Restauracji swoim smakiem

temu

Producent sera długodojrzewającego Bursztyn - Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek z Radzynia Podlaskiego – weźmie aktywny udział w tegorocznej edycji „Noc Restauracji – Smaki Polski 2018”. Walory sera Bursztyn zostaną wykorzystane przez topowych szefów kuchni
Czas dobrego sera i wina w Sandomierzu

temu

Podczas tegorocznego festiwalu „Czas dobrego sera i wina” powodzeniem cieszyły się Skarby Serowara Spółdzielczej Mleczarni Spomlek, które nie miały sobie równych.  Impreza już na stałe wpisała się do kalendarza imprez, odbywających się na terenie sandomierskiego rynku i co roku przyciąga tłumy smakoszów oraz znawców produktów serowarskich.
Sukces sera Bursztyn na targach Mazury HoReCa

temu

Współpraca z Klubem Szefów Kuchni zaprocentowała zainteresowaniem branży.Cieszący się ogromnym uznaniem konsumentów ser Bursztyn, uświetnił swoją obecnością branżowe targi Mazury HoReCa, jakie miały miejsce w dniach 17-18 kwietnia w Expo Mazury w Ostródzie.. Produce
Tworzyli popisowe dania na bazie sera Bursztyn

temu

12 młodych adeptów sztuki kulinarnej walczyło o tytuł najlepszego młodego kucharza. Konkurs „Kulinarny Talent 2018 roku” Roberta Sowy odbył się podczas Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro.

Spomlek przyznał stypendia

Po 500 zł miesięcznie otrzyma siedmioro studentów – dzieci członków Spomleku kształcących się na kierunkach związanych z hodowlą bydła mlecznego, produkcją mleka oraz przetwórstwem mleka i żywności.